Nuffnang Ads

Rabu, 22 Julai 2015

Riang Ria Raya 2015 #teampurple


Assalamualaikum......ada orang tak ni.....hihihi...
Punya la lama tak menulis kat belog yang suam-suam kuku ni..

Kemalasan ahkak telah mengatasi segalanya....huhuhu..
Banyak benda sebenarnya yang nak diceritakan kat belog ni tapi kita punya penyakit 'M' tu telah menguasai diri ni.....

Untuk mengubat lara hati korang yang menunggu-nunggu coretan dari kita ni maka terimalah entry ni sebagai pengubat rindu...bluwekkkkkk.....huahuahua...

Muntah darah dan 76 kali mati hidup semula la gamaknya korang cari kita untuk dibelasah.....

Ok la...cukup-cukup la nak mengutuk kita yang terover perasan ni ye....

Kita ingin mengucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin....

Raya tahun ni turn beraya rumah mak abah kita. Makanya muka ada banyak senyum...Kita balik kampung pada hari Khamis iaitu sehari sebelum raya. Khamis tu kita masih bekerja lagi tau...Cuti dah tak berapa banyak yang tinggal. Tahun ni banyak pulak halnya yang membuatkan kita terpaksa ambil cuti. Minggu kedua puasa tahun ni Harith telah dimasukkan ke hospital selama 4 hari, Adelia pun tak beberapa sihat yang memerlukan kita cuti untuk menjaganya.

Nasib baikla masa balik kampung tu jalan tak jem...Perjalanan adalah lancar....

Persiapan raya kita tahun ni biasa-biasa jer...Langkah berjimat cermat telah diambil..Almaklum la...sekarang ni semuanya mahal...Tudung raya kita beli 1 jer untuk digayakan dengan 3 baju...huhuhu....Kesian kan....

Untuk pengetahuan korang hp kita pun dah tingtong...tunggu masa jer nak masuk arkib...Kamera hp kita tak boleh berfungsi sejak hujung tahun lepas...Gigih tak kita bersabar dengan hp yang takde kamera dizaman sekarang ni dan kadang kala ter'off' sendiri......

Oleh itu gambar raya kita tahun ni terpaksa minta ehsan adik baradik dan sayang kita tolong ambilkan...

Jom layan gambar raya kita


Gambar raya keluarga yang paling ok setakat ni

Ni jer gambar raya keluarga kita yang ada

Cinta hati kita

Adelia dengan sampul duit raya...kemain banyak...tapi duitnya kita dah keluarkan...hihihi

4 beranak

Cubaan mengambil gambar pasport berdua...background dah sesuai dah tu...hihi..







Anak sedara yang tolong ambilkan gambar ni...ni la hasilnya...

Adelia tak bagi ibu dan ayah nak beromantika,,,jeles la tu....

Lihatlah nur yang terpancar dimuka kami dari hati kami yang tulus ikhlas.....hahaha..

Bersama adik kita yang no. 4 (dah ada anak 3 ye).....hahaha..

Cucu-cucu mak dan abah...20 orang kesemuanya...2  orang takde dalam gambar sebab sibuk makan...

Ni pulak gambar adik-beradik perempuan kita...6 orang semuanya....comel-comel atau montal-montel???
Ok tu jer...Hari ni kita dah start keje tau...Saje nak bagitau.....huwaaaaa....






Tiada ulasan: